Telepathisch communiceren met katten

Via gedachten een gesprek voeren met je kat en te weten komen wat de behoeften zijn van hem / haar en wat hij / zij denkt over het leven en misschien zelfs over jou? Wie wil dit niet?

Voor deze workshop heeft Dancer of Life een geweldige locatie gevonden om deze workshop te 23168056_1673109422741503_6023788810102775562_nhouden, namelijk in het Kattenkop café in Delft! Bij deze workshop leer je telepathisch te communiceren met je kat en de katten van het Kattenkop café. Maar andere dieren zijn zeker ook welkom.
Deze workshop zal je handvatten bieden om via telepathie op een leuke en humoristische manier contact te maken met katten. Je leert ze te verstaan en te begrijpen. En je kunt dan eindelijk vragen stellen aan jouw kattencompanion.
De katten zullen niet alleen antwoord geven op vragen die hun companions (baasjes) voor ze hebben, ook inzichten worden verkregen voor de mens om ze zo verder op weg te helpen. Want dit is wat dieren willen doen, hun companion zo veel mogelijk helpen met als doel ze weer gelukkig te zien.

Door deze workshop te volgen worden nieuwe poorten geopend naar andere werelden die je niet voor mogelijk hield. Maak kennis met de intelligentie, nuchterheid en humor van katten en laat je verrassen!

De workshop

Tijdens deze workshop wordt veel informatie gegeven, een theoriemap uitgedeeld en natuurlijk zullen er oefeningen worden gedaan om de theorie eigen te maken. Deze oefeningen zullen wij doen met behulp van de kattenfoto’s van het Kattenkop café en met de foto’s die de deelnemers meenemen van hun eigen katten of andere huisdieren.

Een cruciaal onderdeel van de gehele workshop is het aarden. Alle deelnemers leren hoe ze goed moeten aarden. Door goed te aarden blijf je namelijk in contact met jezelf en met Moeder Aarde.

Humor, speelsheid en openheid staan centraal tijdens de workshop. Niets is te gek of vreemd, want alles is mogelijk. Deze workshop is voor iedereen bestemd die hier interesse in heeft en kennis hiermee wil maken.

Kattenkop café Delft

Zoals eerder is aangegeven wordt de workshop in het Kattenkop café in Delft, de historische stad, gehouden. Een schitterende locatie met een goede sfeer en een groep lieve katten die zeker van knuffelen houdt. Ze staan open voor deze workshop en willen graag hun kennis met de mens delen. Kijk voor meer informatie op de website van Kattenkop café.

Ik zie jou graag op deze workshop.

Data: woensdag 21 november 2018

Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inlopen vanaf 19.15 uur)

Kosten: €42,95 per persoon.

Meenemen: 1 foto van je kat, vraag die jij graag wilt stellen, schrijfgerei.

Locatie: Oude Delft 1, 2611 BA Delft

Aanmelden: Voor deelname, vul het formulier hieronder in. Anders kun je ook een e-mail sturen naar patricia@pennin.nl.

Style Switcher

Layout options
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
View all options →