Werkzaamheden als sjamaan

In mijn praktijk From Pets and Nature to You ben ik ook werkzaam als sjamaan. Deze werkzaamheden variëren maar hebben allemaal als doel een healing geven en een groter inzicht verkrijgen in iemands leven. Hieronder is een korte omschrijving van mijn werkzaamheden en wat deze inhouden.

Soulretrievals

Zaken die zich in het verleden hebben afgespeeld en nog steeds van grote invloed zijn op het dagelijks leven van een persoon, kunnen worden verhelderd door een soulretrieval toe te passen. Hierbij reis ik voor deze persoon naar de desbetreffende tijd (verleden of toekomst), ik corrigeer zaken die nodig zijn waarna een healing en nabespreking volgen.

De prijs voor een soulretrieval is €75 (inclusief BTW).

Ontmoet je krachtdier

045

Iedereen heeft een krachtdier. Een krachtdier is een krachtige spirit die een individu begeleidt, steunt, leert, raad geeft en over het individu waakt. Krachtdieren zijn onze gidsen al vanaf onze geboorte.

Ieder krachtdier heeft zijn / haar eigen krachtige medicijn en hier kan men veel van leren. Het maakt niet uit of iemands krachtdier Muis, Konijn of Regenworm is. Alle krachtdieren hebben hun eigen kwaliteiten en bezitten veel wijsheid.

Door het medicijn te leren kennen van het krachtdier en dit te aanvaarden als cadeau, kan men deze kracht weer inzetten in zijn of haar eigen leven. Wanneer iedereen open staat voor de wijsheid en medicijn van hun krachtdier, dan kan er veel inzicht worden verkregen in iemands leven wat weer zal resulteren in een positiever bestaan.

Ik begeleid mensen bij hun zoektocht naar het krachtdier. Tijdens deze zoektocht begeleid ik de persoon in een trancereis die zal leiden naar hun krachtdier. Weer terug in de praktijkruimte wordt gelegenheid gegeven om vragen te stellen. Bij voorkeur kan er een mooie portrettekening van het krachtdier worden gemaakt.

De prijs voor deze zoektocht is €45 (inclusief BTW). Voor een portrettekening vraag ik €19,95 (inclusief BTW).

Begeleiding bij je spirituele ontwikkeling

Als sjamaan begeleid ik mensen bij hun spirituele ontwikkeling. Mensen komen naar mij voor (meer) inzicht in bepaalde zaken in hun leven. Doordat ik als sjamaan heldervoelend, helderwetend, helderziend en helderhorend ben, krijg ik informatie door die voor de persoon op dat moment van belang is. Bij mijn werk wordt mensen een spiegel voorgehouden. Mijn werk is puur en eerlijk en hierdoor dus direct. Alles wat opgehelderd moet worden zal naar de oppervlakte komen.

Dit werk doe ik niet alleen. Ik doe dit in samenwerking met onder andere de voorouders, totem- en krachtdieren, engelen en gidsen. Deze hogere Spirits ondersteunen mij en de cliënt tijdens het consult en geven daar waar nodig is advies en begeleiding. Wanneer het nodig is kan ook een healing plaatsvinden.

De prijs voor een consult is €75 (inclusief BTW).224

Healings

Ook geef ik healings. Door mijn heldervoelendheid kan ik goed aanvoelen wanneer een clïent behoefte heeft aan een healing. Vaak beginnen mijn handen hun werk te doen, nog voordat ik het een en ander heb gevraagd.  Het geven van een healing verlicht lichamelijke klachten, echter het is niet zo dat ik een kwaal of een ziekte kan genezen.

DUS BIJ LICHAMELIJKE KLACHTEN GA DIRECT NAAR JE HUISARTS OF EEN MEDISCH SPECIALIST DIE JOU HIER VERDER MEE KAN HELPEN!

Informatie die ik ontvang omtrent de gezondheid van een clïent geef ik altijd door tezamen met het advies ook de huisarts of ander medisch specialist te raadplegen om te zien of alles in orde is. Healings die ik geef zijn een ondersteuning op het herstel van het lichaam.

De prijs voor een healing is €50 (inclusief BTW).

Reiki

Sinds kort heb ik een certificaat in Reiki I. Dit houdt in dat ik bevoegd ben ook reiki toe te passen in mijn praktijk.

De prijs voor een reiki behandeling is €50 (inclusief BTW)

Voor deelname of een consult, vul het contactformulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Style Switcher

Layout options
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
View all options →