De zoektocht naar je krachtdier, kids

Iedereen032 (2) heeft een krachtdier. Een krachtdier is een krachtige spirit die een kind begeleidt, steunt, leert, raad geeft en over het kind waakt. Krachtdieren zijn hun gidsen al vanaf de geboorte.

Al eeuwen zijn krachtdieren bekend bij verschillende volkeren. Volkeren als de vroege Grieken, Kelten, Chinezen en natuurlijk Indianen. Deze volkeren wisten de kracht en wijsheid van krachtdieren en hadden hier dagelijks contact mee voor raad, troost en inzicht. In de loop der tijd is deze kennis in Europa verdwenen maar de volkeren in de Amerika’s hebben het contact met krachtdieren weten te behouden.

Tijdens deze workshop wordt het contact met krachtdieren weer hersteld. Omdat kinderen nog vrij dicht bij de natuur staan, zijn zij ook nog ontvankelijk om informatie te ontvangen van krachtdieren en daarom is dit eIMG_20170220_171355en goede start.

Ieder krachtdier heeft zijn / haar eigen krachtige medicijn en hier kunnen kinderen veel van leren. Het maakt niet uit of het krachtdier Muis, Konijn of Regenworm is. Alle krachtdieren hebben hun eigen kwaliteiten en bezit
ten veel wijsheid.

Door het medicijn te leren kennen van het krachtdier en dit te aanvaarden als cadeau, kunnen kind
eren deze kracht weer inzetten in hun leven.

De workshIMG_20170220_171222op

Deze workshop is speciaal bedoeld voor kinderen. Tijdens deze workshop gaan kinderen door middel van meditatie op zoek naar hun krachtdier. Weer terug in de praktijkruimte gaat de groep de avonturen kort bespreken waarna wij met behulp van muziek, dans en beweging ons gaan verplaatsen in ons krachtdier. Na een korte pauze worden de kinderen ware kunstenaars en zullen zij een mooi portret van hun krachtdier maken.

De workshop wordt gegeven door Patricia Pennin, sjamaan, dierentolk en healer. Humor, speelsheid en openheid staan centraal tijdens de workshop. Niets is te gek of vreemd, want alles is mogelijk.

Datum: vrijdag 3 maart 2017035 (2)

Tijd: 14 – 16 uur (inlopen vanaf 15.45 uur)

Kosten: €17,50 per persoon (graag gepast meenemen)

Locatie: Casa Niraï, Van Halewijnlaan 2, 2274 TR Voorburg

Meld je hier aan door het formulier op deze pagina in te vullen.

Tot dan!

 

Style Switcher

Layout options
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
View all options →