Patricia als dierentolk

Al op vrij jonge leeftijd ontwikkelde ik een grote voorliefde voor dieren en de natuur. Omdat ik ook erg van lezen hield, verslond ik de ene dieren- en natuurencyclopedie na de andere. Ik leerde mijzelf groot respect te hebben voor onze Moeder Aarde en haar bewoners. Al de geleerde stof die was opgedaan uit een encyclopedie paste ik toe in de praktijk. Met veel enthousiasme vertelde ik de gelezen informatie. Deze enthousiasme heb ik behouden en geniet nu van iedere ontmoeting die ik heb met een dier, plant of rots. Het verschil met vroeger is dat ik tegenwoordig ook telepathisch met deze prachtige wezens kan en mag communiceren.
Mijn liefde voor dieren is meer en meer gegroeid dankzij de honden waarmee ik ben opgegroeid. Zij lieten zien hoeveel liefde en troost ze kunnen geven om mij gelukkig te maken. Eén van hen heeft mij zelfs kennis laten maken met telepathie, lees het verhaal 1ste les in telepathie.

De eerste kennismaking met telepathie

Tijdens mijn studie ontmoette ik de dierentolk Gerrie Huijts die mijn aandacht trok. Wat zij liet zien vond ik helemaal geweldig! Ik nam een folder mee met het voornemen mij hierin te verdiepen en met haar contact op te nemen. Echter, door de drukte van studie en werk kwam ik hier pas aan toe begin 2011. In deze periode was 1 van mijn katten weggelopen en ik was ten einde raad. Na alles gedaan te hebben, besloot ik bij Gerrie Huijts een cursus dierencommunicatie te volgen.

Gedurende de cursus kreeg ik direct een gevoel van thuiskomen. Tijdens een oefening nam een kristal mij mee naar de voet van de Rocky Mountains en vertelde mij dat ik een sjamaan was en dat het tijd werd dit deel van mij te laten spreken. Ook vertelde het dat ik afstamde van een lange lijn sjamanen. Weer terug in de kamer wilde ik het eerst niet geloven en was hier ook sceptisch over maar moest wel erg lachen. Ik dacht, “Dit kan niet, ik heb het verzonnen.” Aan het einde van de cursus besefte ik dat de verkregen informatie niet verzonnen kon zijn en dat het wellicht een slim idee zou zijn hier eens goed over na te denken en stil te staan bij de ervaringen die ik de afgelopen 2 dagen had opgedaan.

Na het volgen van de cursus besloot ik mij aan te sluiten bij de oefengroep die Gerrie Huijts organiseert. Ik leerde er ontzettend veel en werd het communiceren met dieren steeds gemakkelijker. Naast deze oefengroep heb ik verscheidene workshops gevolgd waaronder 1 bij Martha Williams, een Amerikaanse animalcommunicator.

Als dierentolk geef ik dieren en de natuur een stem. Doordat ik telepathisch met de natuur kan communiceren ben ik in staat boodschappen van dieren aan mensen door te geven. En daarnaast maak ik aan huisdieren duidelijk wat hun menselijke companions graag van ze wensen. Doordat ik de boodschappen vertaal van dier naar mens en van mens naar dier, gaan beiden elkaar beter begrijpen. Mensen krijgen een beter beeld van hun dier en sterker nog, er ontstaat een groot begrip. Door het begrip dat mens en dier voor elkaar krijgen, wordt hun relatie hechter en liefdevoller.

IMG-20160626-WA0004

Style Switcher

Layout options
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
View all options →