Consult

Tegenwoordig werk ik niet alleen met en voor dieren maar ook met en voor mensen. Deze verandering is heel natuurlijk verlopen. Op een gegeven moment kwam men naar mij toe met de vraag of ik hen ook kon helpen en zo komen tegenwoordig ook mensen op consult voor zichzelf.

Een consult aanvragen kan mensen en dieren veel brengen. Een consult geeft inzichten en hierdoor ook antwoord op verschillende vraagstukken in iemands leven, dit geldt ook wanneer men een consult aanvraagt voor hun dier. De antwoorden die dieren geven concentreren zich niet alleen op de vragen die men wil weten van hun dier maar zij geven ook direct inzichten mee om hun companion (‘baasje’) verder op weg te helpen in zijn / haar leven.

Healing

Naast dat een consult inzichten brengt, geeft deze ook heling omdat er uit de inzichten begrip ontstaat voor zaken die in het begin niet helder waren, blokkades worden opgeheven en doordat deze verwerkt worden, kan er rust en troost komen. Uit een consult met een huisdier ontstaat er begrip naar het dier als ook naar de mens toe. De mens gaat door de verkregen informatie haar / zijn dier beter begrijpen en ook zichzelf. Door het nieuwe begrip dat er ontstaat, wordt de relatie tussen mens en dier nog hechter.

Naast consulten geef ik ook healings. Healings kunnen apart worden gegeven maar kunnen ook tijdens het consult plaatsvinden. Dit is echter afhankelijk wat de cliënt  op dat moment nodig heeft.

Op de volgende pagina’s worden meer details gegeven van mijn werkzaamheden.

 

Style Switcher

Layout options
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
View all options →