The Butterfly I

logo-02_The-Butterfly_white@3xBewegen in volledige harmonie met jezelf en je omgeving, dat is wat The Butterfly I jou aanbiedt. The Butterfly is een moving-meditatie waarbij de energie overeenkomt met Qigong maar de rust kent van Tai-chi. Bij deze bewegingsvorm staan samenwerking, groei, empowerment, bewustwording, mindfulness en meditatie centraal.

Om het lichaam mee te laten groeien met de ontwikkeling en verrijking die de geest en spirit maken, is er een vertaling gemaakt naar een eenvoudige fysieke routine. Deze routine is toegankelijk voor iedereen en bevat innerlijke kracht en schoonheid. Als individu kan je de routine zo gracieus en fysiek uitdagend maken als je zelf wilt. The Butterfly biedt je vrijheid om te groeien in de beweging en zo je eigen bewegingsvorm te laten ontstaan met je eigen persoonlijke focus. Kijk voor meer informatie op de website van BTC Butterfly.

De instructors

Inge Blei: Grondlegger, teacher, The Original en instructor ‘The Butterfly’. Grondlegger Bridge to Consciousness. Inge is al sinds haar kindertijd bezig met spiritualiteit en 1 van de beste lichtwerkers van deze tijd. Als orakel en teacher weet ze mensen verder op weg te helpen met de verkregen inzichten en is zij de brengster van de Universele Wijsheid naar de aarde om harmonie te creëren en alles in balans te brengen.

Arno van Ham: Grondlegger, instructor ‘The Butterfly’ en lid van Bridge to Consciousness. Arno heeft jarenlange ervaring in verschillende Martial Arts waaronder Pentjak Silat, Kenpo en Judo. Hij is 1 met The Butterfly en weet als geen ander hoe de bewegingen en de energie van The Butterfly aanvoelen en kunnen worden toegepast in het dagelijks leven. Arno is verder werkzaam als werkcoach op een Werkproject voor mensen met een dubbele diagnose psychiatrie en verslaving. Mede door The Butterfly weet hij rust in de chaos te vinden en deze rust in de chaos te brengen.

Redbad Zuierveld: Instructor ‘The Butterfly’, lid Bridge to Consciousness en jarenlang specialist in verschillende Marital Arts als Aikido, Shinkendo en Zhi Neng Qi Gong. Met zijn beide-benen-op-de-grond mentaliteit is Redbad toegewijd aan het doorgeven van The Butterfly. Redbad ziet The Butterfly als een toegankelijke bewegingsvorm, als een middel voor Transformatie, gericht op het vergroten van je eigen, unieke connectie met Universal Knowing.

Mark van Ham:  Instructor ‘The Butterfly’, psycholoog, teacher en lid Bridge to Consciousness. Als officiële student van Inge Blei is hij opgeleid als uitstekend instructor, energiewerker en teacher. Hij weet zijn kwaliteiten als psycholoog en als goede energiewerker perfect te combineren door de verkregen informatie duidelijk over te brengen op mensen.

Patricia Pennin: Instructor, sjamaan, healer, dierentolk en lid Bridge to Consciousness . Opgeleid door Inge in ‘The Butterfly’ is Patricia sterk in het verenigen van de vrouwelijke en mannelijke energie. Naast instructie is ze ook werkzaam als sjamaan en dierentolk, waar ze de Aardse trillingen en bewustwording aan de mensen probeert over te brengen.

De workshop

Tijdens de workshop ‘The Butterfly I’ leer je de basisprincipes van The Butterfly. Deze zijn analoog aan de levensloop van de Vlinder waarbij de bewegingen de balans in ons menselijk biologisch systeem ondersteunen en wordt het mogelijk gemaakt de energie om ons heen te ervaren. Zo bevordert deze bewegingsvorm onder andere de bloedsomloop, gewrichtsmobiliteit en zorgen voor een soepel spiergebruik doordat het zenuwstelsel wordt gestimuleerd. Verder zorgt het voor aarding, rust en balans in het dagelijkse leven.

Datum workshop: zaterdag 13 oktober 2018.

Tijd workshop: 15.00 – 17.30 uur (inloop vanaf 14.45 uur).

Kosten workshop: 55 Euro.29389443_2021474408091579_7602568438678028288_n

Meenemen: Gemakkelijk zittende kleding.

Locatie: ‘s-Gravenweg 399, 3065 SB Rotterdam.

Aanmelden: Voor deelname, vul het formulier hieronder in of stuur een mail naar info@btcbutterfy.com 

 

 

 

Style Switcher

Layout options
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
View all options →