Journey to Wise Women Gathering (advanced)

IMG-20170530-WA00042018 Is een jaar waarin veel planeten zich in water- en aardetekens gaan bevinden. Water en aardetekens hebben veelal vrouwelijke energie. Daarom is 2018 een geweldig jaar voor The Journey to Wise Women Gathering die wordt georganiseerd door Inge Blei van Tea Time with Inge en Patricia Dancer of Life.
The Journey to Wise Women Gathering is een maandelijkse bijeenkomst waarbij alle vrouwen worden uitgenodigd samen met Inge en Patricia het pad naar Wijsheid en self- empowerment te bewandelen. Op onze reis gaan we op zoek naar The True Feminine, aangevuld met The True Masculine en zullen wij deze beide aspecten en energieën op een breder niveau gaan ervaren en onderzoeken. De balans die resulteert in het ervaren van The True Feminine en The True Masculine in harmonie, zal deuren openen naar de ultieme en complete ervaring van de realisatie naar self-empowerment.

The Gathering

16715892_1810731792286029_856277046639959147_oIn het HIER en NU blijft de groep met beide voeten op de grond en samen op deze gatherings zullen wij toestaan dat creatieve energieën vrij stromen waar harmonie de manifestatie van balans zal ondersteunen.

Iedere gathering heeft een eigen thema. Deze worden ondersteund door meditaties, klankschalen, dans, healings, trancereizen en discussierondes. Tijdens deze discussierondes is er voldoende ruimte voor vraag en antwoord.
Het thema van de allereerste gathering is Introduction. Als groep leren wij elkaar beter kennen maar zetten we ook de eerste stappen naar de kennismaking van het ZELF. Dit thema wordt ondersteund door een meditatie, het stellen van vragen en de deelneemsters mogen aangeven welke onderwerpen zij graag op deze middag en anders in de loop van 2018 behandeld willen hebben.
Het tempo en het niveau van deze gatherings ligt hoog wat betekent dat de deelnemers bekend dienen te zijn met energie en energiewerk. De voertalen van deze Gatherings zijn Engels en Nederlands.
Zoals altijd zal tijdens deze gatherings de nadruk liggen op waardering, acceptatie en respect
voor elkaar. Het is belangrijk dat iedereen alle ruimte krijg om er te ZIJN.

It would be wonderful to have you be present to help us bring this to an energetic start.

Datum: 2018

Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Adres: John Mottweg 122, 3068 ZT Rotterdam

Bijdrage: €15,00

Aanmelden: Voor deelname vul het onderstaande formulier in of stuur een mail naar patricia@pennin.nl.

Style Switcher

Layout options
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
View all options →