20190510_144535Een dierbare verliezen is heel verdrietig, pijnlijk en kan traumatisch zijn. Zeker wanneer deze persoon plotseling komt te overlijden. Vaak zijn er twijfels en veel vragen die de nabestaanden hebben. Men vindt het vaak prettig en troostend te weten waar de overledenen naar toe gaan en of ze daar de rust en harmonie zullen vinden. Of ze gelukkig zijn op hun nieuwe plek en hoe zij het leven hier op aarde hebben ervaren. Om antwoorden op deze vragen te krijgen raadplegen sommigen een medium. Maar er zijn ook andere manieren om contact te maken. 1 Van deze manieren is via telepathie.

Telepathie (intuïtieve communicatie) zie ik als de voertaal van het Universum die alle levende wezens spreken, inclusief de mens. Dit is ook 1 van de zaken die alle levende wezens met elkaar verbindt. Telepathie maakt het ook mogelijk weer in contact te treden met overleden dierbaren.

De workshop

Tijdens deze workshop ga ik jou leren (weer) telepathisch te communiceren om zelf contact te leggen met overleden dierbaren. Mijn ervaring is dat deze vorm van communicatie veel teweeg brengt bij de nabestaanden waaronder heling, troost en rust omdat zij op deze manier hun verdriet goed kunnen verwerken. Het verlies krijgt een plek door de vele verkregen antwoorden en inzichten met de bedoeling dat de nabestaanden weer gelukkig zijn. Dit kan als resultaat hebben dat het rouwproces  korter duurt. Mensen kunnen weer hun leven oppakken en gelukkig zijn.

Deze workshop neemt je mee in de wereld van de telepathie (intuïtieve communicatie) waar je door middel van verschillende oefeningen de eerste beginselen van deze kunst eigen gaat maken. Deze workshop is voor iedereen bestemd die hier interesse in heeft en kennis hiermee wil maken.

De locatie

51810471_400607437178225_6953968788605763584_nVoor deze workshop heeft Dancer of Life een geweldige locatie gevonden! Namelijk in Den Dolder. Robin, de eigenaar en ik hebben elkaar leren kennen op een winterfair in Zeist en er was een positieve klik. Na een leuke en goede meeting begin juli, hebben beide partijen besloten deze geweldige workshop neer te zetten! Het Bezinningshuis wordt omgeven door groen waar men heerlijk kan wandelen. Het Bezinningshuis zelf is heel mooi ingericht waardoor er een goede, rustige sfeer heerst. Voor meer informatie kijk op de website van Het Bezinningshuis.

Ik zie jou graag op deze workshop!

Data: zondag 25 augustus en zondag 8 september 2019

Tijd: 13 – 15 uur (inlopen vanaf 12.30 uur)

Kosten: €55,- per persoon per keer (graag gepast meenemen)

Meenemen:  3 Foto’s van overleden dierbaren en 3 vragen, schrijfgerei.

Locatie: Het Bezinningshuis, Vijverhof 3734 DB Den Dolder.

Aanmelden: Voor deelname, vul het formulier hieronder in. Anders kun je ook een e-mail sturen naar patricia@pennin.nl.

Style Switcher

Layout options
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
View all options →