In contact met je huisdier via telepathie

Op een hoger niveau in contact treden met je huisdier en kennis maken met zijn/ haar gedachten, ideeën en inzichten? Dan is deze workshop helemaal voor jou!

Voor deze workshop heeft Dancer of Life weer een geweldige locatie gevonden, namelij82341199_2502485889990426_9019582272520585216_ok de Lifestyle Studio Dordrecht! Ja, jullie lezen het goed. Ik ga in februari naar Dordrecht om mens en dier op een nieuwe, bijzondere manier te laten communiceren met elkaar.
Bij deze workshop leren de deelnemers telepathisch te communiceren met hun huisdier.
Deze workshop biedt handvatten om via telepathie op een leuke en humoristische manier contact te maken met (huis)dieren. De deelnemers leren ze te verstaan en te begrijpen.
Naast antwoorden op de vragen zullen de deelnemers ervaren dat er ook levenslessen en inzichten worden gegeven door hun huisdier.

Door deze workshop te volgen worden nieuwe poorten geopend naar andere werelden die je niet voor mogelijk hield. Maak kennis met de intelligentie, nuchterheid en humor van huisdieren en laat je verrassen!

De workshop

Deze workshop bestaat uit 2 delen die op verschillende dagen wordt gegeven, namelijk op zaterdag 1 februari en zondag 16 februari. Op zaterdag 1 februari wordt er informatie gedeeld met de groep in de vorm van onder andere een theoriemap. Op deze manier wordt de eerste kennismaking waar gemaakt wat telepathie inhoudt. Ook wordt er veel geoefend om de theorie eigen te maken. De oefeningen worden gedaan met behulp van de dierenfoto’s die de deelnemers inbrengen.

Zondag 16 februari staat in het teken van veel oefenen. Ook zal er op deze dag informatie worden gedeeld en duikt de groep dieper in op de stof. Hiernaast kunnen de deelnemers al hun vragen stellen.

Een cruciaal onderdeel van de gehele workshop is het aarden. Alle deelnemers leren hoe ze goed moeten aarden. Humor, speelsheid en openheid staan centraal tijdens de workshop. Niets is te gek of vreemd, want alles is mogelijk. Deze workshop is voor iedereen bestemd die hier interesse in heeft en kennis hiermee wil maken.

Lifestyle Studio Dordrecht

Eerder is aangegeven dat de workshop bij Lifestyle Studio Dordrecht wordt gehouden. Deze mooie studio is gelegen midden in het centrum van Dordrecht, 1 van de historische steden van Nederland. In deze studio wordt onder andere yoga gegeven. De locatie is fantastisch, de sfeer van de studio is heel fijn, sereen, kortom het worden 2 geweldige dagen! Kijk voor meer informatie op de website van Lifestyle Studio Dordrecht.

Data: zaterdag 1 februari en zondag 16 februari 2020
Tijd: 13.30 – 16.00 uur (inlopen vanaf 13.00 uur)
Kosten: €55,00 per persoon per dag.
Meenemen: een foto van je huisdier(en), 3 vragen, schrijfgerei.
Locatie: Melkpoortje 6-2, 3311 TG Dordrecht
Aanmelden: Voor deelname, vul het formulier hieronder in. Anders kun je ook een e-mail sturen naar patricia@pennin.nl.

Style Switcher

Layout options
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
View all options →